Jönköpingsgalan 2022 - EEN Jönköping Jönköpingsgalan 2022 - EEN Jönköping

Jönköpingsgalan 2022

De nominerade är…

Vi har förmånen och det stora nöjet att, i vår vardag, träffa och coacha entreprenörer och företag som vill växa internationellt! På Jönköpingsgalan delar vi ut priset ”Årets internationella utmanare”. Ett fantastiskt tillfälle att hylla exportföretag i regionen som under 2021 tagit nya kliv och utmanat både sig själva, och andra på den internationella arenan.

Jönköpingsgalan består av tio priser med olika syften och målsättningar. Av de tre nominerade i varje priskategori utses en vinnare på Jönköpingsgalan den 30 april.

Röshult

Bolaget har som affärsidé att erbjuda en komplett utemiljö för den kräsne och designmedvetna individen genom att leverera högkvalitativa produkter med fokus på design. Under 2020-2021 har Röshult lanserat en digital konfigurator och byggt upp en professionell live-tv studio dit man bjuder in arkitekter, återförsäljare, befintliga och potentiella kunder runt om i världen. Ett gränslöst arbetssätt som gett fantastiskt genomslag och starkt bidragit till ökad försäljning internationellt.

Bergo Flooring

Bergo Flooring utvecklar, tillverkar och marknadsför sedan 50 år tillbaka multifunktionella golvplattor av miljövänlig plast. Med sitt nya konceptet WISH går man från att leverera golv till att sälja en kompett hållbar lösning: WISH bidrar till både bättre hälsa och integration samt uppmuntrar till fysisk aktivitet bland barn och unga. Konceptet har under 2021 rullats ut till distributörer i hela världen och pandemin till trots växer de och tar nya marknadsandelar i en väldigt konkurrensutsatt bransch. 

Work System AB

Med 100% fokusering på bilinredningar och bilutrustning skapar Work System ordning och reda bland utrustning och material i servicefordon. Under 2021 har man inte låtit yttre faktorer stoppa deras framfart. Företaget har i tuff konkurrens sett nya affärsmöjligheter och försäljningskanaler vilket lett till kraftig expansion på nya marknader. ”Det orangea” är nu även etablerat i Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Frankrike, Schweiz, Belgien, Spanien, UK, och Island. Expansionen fortsätter i snabb takt och ambitionen är att dubbla omsättningen på 4-5 år.