Exportsnack - EEN Jönköping Exportsnack - EEN Jönköping

Exportsnack

Häng mé på veckans snackis om export!

Exportsnack 31/3 – Så når du ut digitalt

Häng mé på veckans exportsnack och få värdefulla tips om hur du kan lyckas med din e-handel internationellt och nå ut digitalt!

Vi har bjudit in Sandra Stina Vesterlund, grundare och delägare av SEO-bolaget Incredible Revenue, som på bara tre år har vuxit till att verka i 37 länder med en omsättning på nära 70 miljoner kronor. De har jobbat med varumärken som ”NA-KD, Nord VPN, Daytrading.com och Börskollen som nyligen kammade hem svenska SEO-priset 2022 inom finans.

Med erfarenheter från både små och stora e-handlare kommer Sandra-Stina att dela med sig av sina tips om hur du kan lyckas med din e-handel och synas digitalt. Vilken marknad ska du välja och hur ser konkurrenssituationen ut? Hur kan du sticka ut och bli synlig på nätet?

När? 31/3 kl 11.30-12.00
Var? Online

Om exportsnack

Nu fortsätter vi med exportsnack! En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.

Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.

FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.