Finalister Årets internationella utmanare - EEN Jönköping Finalister Årets internationella utmanare - EEN Jönköping

Finalister Årets internationella utmanare

Jönköpingsgalan flyttas fram

Arrangörerna av Jönköpingsgalan väljer att flytta fram galan med anledning av rådande situationen kring det smittsamma viruset Corona. Beslutet är taget med omtanke för alla gäster och partners och nytt preliminärt datum är lördag den 16 maj. Mer information kommer uppdateras på www.jonkopingsgalan.se under kommande dagar.

Enterprise Europe Network delar ut priset ”Årets internationella utmanare” på Jönköpingsgalan 2020. Nu avslöjar vi de tre finalbidragen!

Priset delas ut till det företag (max 250 anställda) som har en långsiktig internationell strategi och som har ökat sin närvaro internationellt genom att utmana sig själva, eller andra.

De tre finalbidragen till Årets internationella utmanare är:

Cind

Foto: Jönköpingsgalan

Cind AB

”Med en revolutionerande automatisk mätning av timmer och styckegods utmanar Cind ett traditionellt manuellt arbetssätt. Under 2019 har ett internationellt fokus och operativt säljarbete resulterat i lyckade satsningar i såväl Spanien, som på Irland och i Tyskland. Att övertyga branschen om en helt automatisk lösning sker inte per automatik. Nu fortsätter satsningen i USA, Kanada, Finland och Norge.”

Nordic cosmetics

Foto: Jönköpingsgalan

Nordic cosmetics & Healthcare AB

”Nordic Cosmetics & Healthcare AB lyckades genom omvärldsbevakning och trendspaning identifiera K-Beauty som en begynnande trend. Under sina två år i branschen har företaget med stor framgång introducerat koreanska hudvårdsprodukter till europeiska konsumenter. Produkterna finns nu hos de stora butikskedjorna och på kända e-handelsplattformar så som Zalando, NK och H&M. Trenden för K-Beauty ökar konstant och företaget spås dubblera sin omsättning i år igen.”

Storefactory

Foto: Jönköpingsgalan

Storefactory

”Storefactory är det unga inredningsföretaget som värnar om det skandinaviska arvet. Företaget har tack vare en tydlig marknadsstrategi med fokus på närvaro i sociala medier på kort tid etablerat sig i Norra Europa. Med inspirerande bilder, och produkter som tilltalar den inredningsintresserade, har man under 2019 kraftigt expanderat i Tyskland och säljer genom 200 nya återförsäljare.”

På Jönköpingsgalan 2019 delades priset ut till Svenska Lager SLAB.