Kom igång med din försäljning på Amazon - EEN Jönköping Kom igång med din försäljning på Amazon - EEN Jönköping

Kom igång med din försäljning på Amazon

Detta är en workshop som riktar sig till dig som har beslutat dig för att börja sälja på Amazon och vill optimera din försäljning. Kanske finns dina produkter redan till försäljning på Amazon, via andra aktörer, och i så fall bör du ta kontroll över ditt varumärke. Workshopen passar också dig som redan säljer på Amazon, men som inte fått fart på försäljningen.

Dag 1:
Torsdagen den 12/12, kl. 08:30-13:30.
Lunch och fika ingår

Dag 2:
Torsdagen den 20/2, kl. 08:30-13:30
Lunch och fika ingår

Plats:
Almi, Klubbhusgatan 13, Jönköping

Anmälan:
Begränsat antal platser.
Anmälan senast 9 december.
Pris: 2500 sek ex moms.

Workshopen sker i samarbete med Amazon-experten Carl Helgesson, grundaren av konsultbolaget Rankona Mazon. Med anställda över hela världen hjälper Rankona Mazon idag företag att stärka sin närvaro och försäljning på Amazon.

Denna workshop är uppdelad i 2 halvdagar. Teori varvas med praktiskt arbete som kommer att ta dig genom de viktigaste stegen, processen från A till Ö. Efter workshopen ges möjlighet till individuella rådgivningssamtal via Skype med Carl Helgesson.

Innehåll: Att sälja på Amazon: överblick och framgångsfaktorer, registrering och bli godkänd som säljare, varumärkesregistrering, moms och skatter, lager och logistik, produktsidor, sökord och bilder, konkurrentanalys, Amazon ads, recensioner och uppföljning av kundkommentarer

Frågor? Kontakta Therese

Therese Carlbrant

036-306527

therese.carlbrant@almi.se