Om oss - EEN Jönköping Om oss - EEN Jönköping

Om oss

Vi hjälper ditt företag att internationaliseras!

Vill du och ditt företag få hjälp med att nå fler kunder, hitta nya leverantörer, samarbeta med andra eller bli mer konkurrenskraftiga? Då har ni hittat rätt. Vi hjälper dig med detta.

Enterprise Europe Network är ett stort affärsnätverk som ger stöd och service till små och medelstora företag. Vi finns i över 60 länder och vårt syfte är att öka företags möjligheter att nå ut på nya internationella marknader.

Med våra tjänster kan vi hjälpa dig som vill utveckla din import eller export. Vi erbjuder bland annat ekonomiskt bidrag för din exportsatsning, information och rådgivning samt hjälp med att hitta affärskontakter utomlands. Våra tjänster är kostnadsfria.

Vi finns här för dig. Hör av dig om det är något du funderar på, eller vill söka affärskontakter utanför Sverige.

/Malin, Helena, Hanna, Markus, Elin, Rebecka & Therése

Tillväxtverket

Enterprise Europe Network drivs på uppdrag och finansieras till stor del av EU-kommissionen. Tillväxtverket är huvudfinansiär och nationell koordinator för Enterprise Europe Network i Sverige. Bakom nätverket i Sverige står även 13 nationella och regionala näringslivsorganisationer däribland Almi Företagspartner.  

Almi

Enterprise Europe Network Jönköping & Gotland är en del av Almi och arbetar med små- och medelstora företag i Jönköpings län och på Gotland. Almi erbjuder företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa.