Webinarium 17/12 - Så lyckas du med din internationella online-försäljning! - EEN Jönköping Webinarium 17/12 - Så lyckas du med din internationella online-försäljning! - EEN Jönköping

Webinarium 17/12 – Så lyckas du med din internationella online-försäljning!

Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med försäljning online utomlands – så läs vidare, detta är för dig!

TID & DATUM
17 december kl. 09:00-10:30

Enterprise Europe Network & MakesYouLocal arrangerar ett kunskaps- och inspirationswebinar för svenska bolag som överväger eller vill växla upp sin online-försäljning till kunder utomlands. Oavsett om du har fokus på B2C eller B2B så är detta aktuellt för dig.

Vilka är grundförutsättningarna för att du verkligen ska lyckas med din online-försäljning på nya marknader? Vad ska du tänka på innan du lanserar? Vilka är de största möjligheterna och vilka fallgropar bör du undvika? Hur kan du förbättra din online-strategi? Ska du satsa på en egen webbshop eller nyttja relevanta marknadsplatser på din nya marknad?

Frågorna är många, men ta det första steget, häng med på webinaret och det kan bli startskottet för din internationella satsning.

Detta webinar riktar sig till företag som;
1. Företag som inte har någon e-handel idag men vill komma igång och sälja internationellt eller..
2. Har en webbshop men har inget internationellt fokus idag eller..
3. Har kommit igång med online-försäljning internationellt men vill växla upp

P.S. Du kommer efter webinariet att erbjudas att delta i en fördjupad workshop där du mer konkret kan jobba vidare med din online-strategi. Dag och tid för workshopen meddelas under webinariet. D.S.

PRIS
Kostnadsfritt

PLATS
Digital livesändning

Anmäl dig gärna senast 14 december.

Kontakta Markus Jonsson,

Enterprise Europe Network
markus.jonsson@almi.se,

Tele: 036-306528