Få ett bidrag till er affärsresa - EEN Jönköping Få ett bidrag till er affärsresa - EEN Jönköping

Få ett bidrag till er affärsresa

Om ni vill åka och träffa potentiella affärspartners utomlands kan Enterprise Europe Network hjälpa er med både finansiellt stöd och kontakter.

När ett nytt affärssamarbete ska etableras är det personliga mötet ovärderligt, därför vill vi uppmuntra företagare att i ett tidigt skede besöka sina potentiella affärspartners. Men vi vet att det kostar att resa, därför kan vi bidra med en resecheck på 5000 kr. Det enda kriteriet för att kunna bli beviljad denna resecheck är att Enterprise Europe Network (EEN) ska ha förmedlat några av affärskontakterna som ni kommer träffa under resan. Ditt företag måste även finnas i Jönköpings län.

Tack vare support från våra 600 regionala EEN-kontor kan vi på ett effektivt sätt kontakta passande företag och boka in intressanta affärsmöten till er resa. Om ni ska delta i en mässa så kan vi hjälpa er att förboka affärsmöten med utställare och besökare på mässan. Låter det intressant? Kontakta oss så kan vi tillsammans sätta ihop en resa som förhoppningsvis leder till lyckade affärssamarbeten.