Textile Connect 2020 - EEN Jönköping Textile Connect 2020 - EEN Jönköping

Textile Connect 2020

Följ med oss på en inspirerande affärsresa till Litauen!

Arbetar du med mode och textilier? Söker du affärspartners i Baltikum? Följ med oss på Enterprise Europe Network till Kaunas i Litauen där vi besöker textilfabriker och deltar i matchmaking – ett ypperligt tillfälle att knyta nya affärskontakter!

Kaunas är Baltikums textilmecka. Här finns en bredd av textilproducerande företag som erbjuder allt från tyger, design, print, sömnad etc. Många svenska företag väljer att jobba med Litauiska textilföretag då de anses vara kundfokuserade, har möjlighet att producera små och stora volymer och har korta produktions- och leveranstider.

Under denna resa kommer vi att besöka 3 textilproducerande företag i Kaunas-regionen. Dag 2 deltar du i matchmaking där du har möjlighet att träffa flera textilföretag från hela Litauen. Matchmaking består av en serie korta (30 minuter) förbokade affärsmöten och är ett mycket effektivt sätt att träffa nya potentiella affärspartners.

Detta får du om du följer med till Kaunas, Litauen: 

  • Besök hos litauiska textilfabriker.
  • Matchmaking
  • Unikt tillfälle att nätverka och få inspiration.
  • Support inför resan och på plats.
  • Ökad marknadskännedom och förbättrad kunskap om textilindustrin i Litauen.

KOSTNAD

Resa och uppehälle beskostas och bokas av medverkande företag. Vi rekommenderar Hotell Park Inn By Radisson Kaunas. 
Företagsbesök, matchmaking och support på plats är kostnadsfritt.

Är du intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta Elin eller Therése! Vi besvarar dina frågor och kan även hjälpa dig före, under och efter eventet med exempelvis registrering och mötesbokning.

Elin Berlin

elin.berlin@almi.se
036-30 65 25

Therése Carlbrant

therese.carlbrant@almi.se
036-30 65 27