Vässa ditt digitala säljmöte 29/9 - EEN Jönköping Vässa ditt digitala säljmöte 29/9 - EEN Jönköping

Vässa ditt digitala säljmöte 29/9

Är du en företagare som vill öka din globala försäljning och bli bättre i det digitala säljmötet? Öka din kunskap och få konkreta tips på vad du kan göra i vårt webinar 29 september.

De digitala affärsmötena har sedan pandemins utbrott tagit över majoriteten av de tidigare fysiska mötena och vi är många som håller på att lära oss hur kan vi leverera och prestera bättre via ett digitalt affärs- och säljmöte. För visst finns det många utmaningar med ett digitalt möte som man kanske inte reflekterade över vid ett fysiskt möte? Framför allt, hur säljer jag in mitt erbjudande digitalt? Vad ska jag göra för att sticka ut? Kommer tekniken fungera? Hur ska jag placera kameran samt sitta/stå för att synas i rätt höjd, på rätt avstånd i bild? Hur är ljuset? Ljudet, hur uppfattas det och hur ”brusig” är min omgivningen?

Öka kunskapen, inspireras och få konkreta tips på vad du kan göra för att ta nästa steg för att tillslut briljera i säljmötet.

Välkommen att delta på ett digitalt seminarium den 29 September där vi bjudit in:

Beata Wickbom
Så briljerar du i det digitala mötet!

Beata är moderator, talare, programledare och expert på digitala möten. ”Ställ inte in – ställ om!” har varit Beatas motto sedan pandemins utbrott då hon fick själv ställa om sin verksamhet från att tala på fysiska konferenser till att ställa om till digitala föreläsningar. Beata hjälper företag med digitala föreläsningar, mötesdesign och att skapa meningsfulla digitala kundmöten.

Beata kommer att ge konkreta tips om hur du når ut och säljer ditt erbjudande i digital form. ”Så briljerar du i det digitala mötet!”

Neal Greenspan
Perfect your pitch!

Neal är en erfaren talare, entreprenör, marknadsförings-, försäljnings- och kommunikationsproffs som har mer än 25 års erfarenhet av pitching. Hur viktig är en bra pitch i ett säljmöte? Och hur skiljer sig en digital pitch jämfört med en fysisk? Det med mera ska Neal få lära oss mer om i ”Perfect your pitch”.

 

Öka kunskapen och få konkreta tips på vad du kan göra för att bli bättre i det digitala säljmötet den 29 september kl 9.00-10.30. Kostnadsfritt webinar för företag som vill öka sin globala försäljning och bli bättre i det digitala säljmötet.

Webinaret är på svenska och engelska.

Datum: 29/9 kl. 09:00-10:30
Plats: Digitalt via Zoom – Anslutningslänk skickas ut dagen före webinaret.