Vinnaren är... - EEN Jönköping Vinnaren är... - EEN Jönköping

Vinnaren är…

DreamGroup tar emot pris för Årets internationella utmanare. (Fotograf: Sara Görlin)

Vi gratulerar DreamGroup’s uppercut.se som tog hem priset för årets internationella utmanare 2014 på Jönköpingsgalan!

Varje år delar Enterprise Europe Network ut pris till ett företag i Jönköpings län som har tagit ett betydande steg ut på den Internationella marknaden. För sina insatser under 2014 nominerades den här gången företagen Axelent Wire Tray, DreamGroup och Havsjö Konferens & Fiske. I lördags var det dags för prisutdelning och den lyckliga vinnaren blev DreamGroup som via sin sajt uppercut.se har blivit en av de ledande underklädesleverantörerna i Europa. Den exakta vinnarmotiveringen lyder: ”Har valt att succesivt utveckla sina försäljningsplattformar och strategiskt bearbeta nya marknader. Deras framgångsrika e-handelskoncept har gjort dem till en utmanare att räkna med bland underklädesaktörerna i Europa. Vinnaren är Dream Group’s uppercut.se”

För att lyckas med sin satsning har DreamGroup tagit hjälp av Enterprise Eurpe Network, de fick bland annat värdefulla affärskontakter och finansieringstips som förenklade deras utlandssatsning avsevärt. Läs mer om uppercut.se’ s e-handelssatsning här eller se en intervju med vinnarna här.

”Man kan säga att vi fick tummen ur tack vare Enterprise Europe Network och det känns helt fantastiskt att på så kort tid kunna mångdubbla sin kundkrets. Vi bygger ett bolag som kan bli en stor aktör med försäljning i flera länder, men som fortfarande verkar och har personal i Sverige. Det tycker vi är fantastiskt!”
-Jonas Ahlgren, VD DreamGroup.